Reklamáció és visszaküldés

Az áru cseréje, vagy visszaküldése

A webáruházunkban megvásárolt termékeket a vásárló kicserélheti és visszaküldheti. Erre a csomag készhezvételétől számított 14 naptári nap áll rendelkezésre. Nem szükséges megadni a csere, vagy visszaküldés okát, ha az áru változatlan állapotban kerül visszajuttatásra.

Az eljárás folyamata:

  1. Töltse le a csere / visszaküldési űrlapot
  2. Küldje vissza az árut sértetlenül, a számlával és a kitöltött űrlappal együtt. Az árut a vásárló saját költségén küldi vissza, vagy személyesen is átadhatja. Nem veszünk át olyan árut, amiért az átvétel során fizetni kell!

Cím: Amazing Metal Art Gallery / Trap Escape Kft.

1074 Budapest, Dohány utca 30/a. (megközelítés a BAZ Beer Barból)

Az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a pénzt, vagy kiküldjük az új terméket. Csere esetén a vásárló fedezi a szállítási költséget.

Reklamációk

Tekintettel arra, hogy minden általunk forgalmazott termék kézzel készült és egyedi, ezért a feltüntetett képek nem a tényleges vásárolt termékről készültek. Továbbá az általunk forgalmazott termékek újrahasznosított fémhulladékokból készültek, ezért ebből fakadóan apróbb hibák előfordulhatnak a termékeken.

A reklamációs folyamat:

  1. Töltse le a reklamációs űrlapot és töltse ki a pontos adatokkal
  2. Küldje vissza az árut a számlával és a kitöltött űrlappal együtt az üzletünk címére. Nem veszünk át olyan árut, amiért az átvétel során fizetni kell!

Cím: Amazing Metal Art Gallery / Trap Escape Kft.

1074 Budapest, Dohány utca 30/a.

Az áru készhezvételétől számított 14 napon belül válaszolunk a panaszra.